BIZNES SUBYEKTLARIDA MOLIYAVIY HISOBOTLARNI XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA RIVOJLANTIRISH MASALALARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Bu tezis moliyaviy hisobotlarni biznes subyektlari uchun xalqaro standartlar asosida rivojlantirish masalalariga bag'ishlangan. Maqola tadbirkorlik subyektlarining moliyaviy hisobotlarini xalqaro standartlar asosida rivojlantirishning muhimligi, faoliyatning transparensiya, ishonch va samaradorligini oshirishga qanday ta'sir ko'rsatishi, shuningdek, muammolar va halqaro tartibotlarga rioya qilishning muhimligi ustida muhokama qiladi. Ushbu tezis moliyaviy hisobotlarni xalqaro standartlar asosida rivojlantirishning tadbirkorlik subyektlari uchun kritik muhimiyatga ega bo'lgan sabablarni va bu jarayonni amalga oshirishda kerak bo'lgan yo'l yo'riqnoma va usullarni ta'kidlaydi.