BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING BILISH JARAYONLARI RIVOJLANTIRISH: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Boshlang’ich sinf o’quvchilarining bilish jarayonlarini o’ziga xos tomonlari, maktab o’quv jarayoniga moslashishi, diqqati, xotirasi, tafakkurini rivojlantiruvchi omillar.