O’QUVCHILARDA AGRESSIYA BELGILARINI SHAKLLANTIRUVCHI OMILLAR: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Bolalarda agressiya , Agressiya qilish kabi xulq-atvor belgilarini rivojlantiruvchi va ularning oldini olish usullari .