РЕСУРС ТЕЖАМКОР СУҒОРИШ ТАРТИБЛАРИНИНГ СОЯ НАВЛАРИ СУВ ИСТЕЪМОЛИГА ТАЪСИРИ: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ресурс тежамкор томчилатиб ҳамда эгатлаб суғориш усулларида ва турли суғориш тартибларида суғоришнинг соя навлари сув истеъмолига таъсирини ўрганиш бўйича олиб борилган илмий тадқиқот ишлари юзасидан олинган натижалар ҳақида маълумотлар келтирилган.Information on the results of scientific research conducted on the study of the effect of irrigation on the water consumption of soybean varieties in resource-efficient drip and furrow irrigation methods is presented.Представлены сведения о результатах научных исследований, проведенных по изучению влияния орошения на водопотребление сортов сои при ресурсосберегающих капельных и бороздковом способе орошения и различных способах орошения.