IMPORTANCE OF PLANNING LESSONS IN TEACHING EFL: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
This article will give you some tips on how to engage students in elementary school and how to work with new students. It also provides a variety of methods needed by teachers.Ushbu maqola bizga boshlang'ich sinflarda o'quvchilarni darsga qiziqtira olish va yangi maktabga kelgan o'quvchilar bilan qanday ishlash haqida ko'rsatmalarni berib boradi. Yana shuningdek o'qituvchilar orasida kerak bo'ladigan turli usuldagi metodlar bilan ta'minlaydi.В этой статье вы найдете несколько советов о том, как заинтересовать учащихся начальной школы и как работать с новыми учениками. Он также предоставляет различные методы, необходимые учителям.