ELEKTRIKLAR UCHUN MAXSUS LIBOSLAR: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada, elektr energetika sohasidagi xodimlarning xavfsizligi uchun liboslar va maxsus liboslarning ahamiyatlari haqida ma’lumotlar berib o’tilgan.