PROFILAKTIKA INSPЕKTORINING PROFILAKTIK HISOBGA OLINGAN SHAXSLAR BILAN ISHLASH FAOLIYATINING TUSHUNCHASI VA AHAMIYATI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada profilaktika inspektorlarining profilaktik hisobga olingan shaxslar bilan ishlash faoliyatini tashkil etish tushunchasi va ahamiyati ularni tartibga soluvchi normalar va ularni qo‘llash amaliyoti tahlili, shuningdek, ushbu faoliyatni takomillashtirishning asosiy yo‘nalishlari yoritib o‘tilgan. This article highlights the concept and significance of the organization of work activities of preventive inspectors with prophylactically taken into account persons analysis of the norms governing them and the practice of their application, as well as the main directions for improving these activities.