ZAMONAVIY HAYOTIMIZDA ESHITISH NUQSONINING KELIB CHIQISH SABABLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada karlik va eshitish qobiliyatining yoqolish sabablari, eshitish nuqsonini oldini olish, davolash va reabilitatsiya qilishning bugungi kundagi ahamiyati,imkoniyatlari,maqsadlari haqida ma’lumotlarni ko’rishimiz mumkin. Maqolada eshitish nuqsonining kelib chiqish sabablari va bartaraf qilish usullarining tahlili oʻrganildi. В этой статье мы можем увидеть информацию о причинах глухоты и тугоухости, важности, возможностях и целях профилактики, лечения и реабилитации тугоухости сегодня. В статье рассмотрен анализ причин нарушения слуха и методов их устранения.In this article, we can see information about the causes of deafness and hearing loss, the importance, opportunities, and goals of hearing loss prevention, treatment, and rehabilitation today. The article examines the analysis of the causes of hearing impairment and methods of elimination.