OPTIMISM OF ONE OF THE MOST FAMOUS W. SHAKESPEARE'S TRAGEDIES “ROMEO AND JULIET”: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
This article shows optimism of one of the most famous Shakespeare’s tragedies “Romeo and Juliet”.