ENGLISH ROMANTICISM AND ITS DEVELOPMENT.ITS HISTORY AND TURN PERIODS: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
This article gives information about the development of romanticism in England and its periods.