SUV TA'MINOTI TIZIMLARINI MASOFAVIY BOSHQARISH: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola Suv ta'minoti tizimlarini masofaviy boshqarish haqida bo’lib mavzu yuzasidan tadqiqotchi olimlarning fikr va mulohazalari chuqur o’rganib chiqildi. Bugungi global iqlim o’zgarishi sharoitida suv resurslaridan samarali foydalanish maqsadida suvtejamkor texnologiyalardan foydalanishning xorijiy davlatlar tajribasi o’rganildi va bunda suvtejamkor texnologiyalarning afzalliklari va qo’llanilishi bo’yicha takliflar ishlab chiqilgan.