CHET TILI O'QITISH METODIKASI ZAMONAVIY METODLAR: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu tezis chet tillarini oʻqitish metodologiyasining evolyutsiyasi, anʼanaviy grammatikaga yoʻnaltirilgan yondashuvlardan muloqot, madaniy xabardorlik va texnologiya integratsiyasini birinchi oʻringa qoʻyadigan zamonaviy usullarga oʻtish, oʻqituvchilar va oʻquvchilarning oʻzgaruvchan rollarini, texnologik yutuqlarning taʼsirini va shaxsiylashtirilgan va hamkorlikda oʻrganish tajribasiga ortib borayotgan eʼtibor toʻgʻrisida bayon qilingan.