HUSAYN VOYIS KOSHIFIYNING AXLOQIY QARASHLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Koshifiyni keying avlodga qoldirgan merosi. Uni Yozgan asarlarini hozirgi kundagi o‘rni. Husayn Voiz Koshifiy haqida buyuk allomalar Alisher Navoiy, Husayn Boyqaro va Mir Said Roqimninglarning fikrlari. Husayn Voiz Koshifiy baland ovozda yaxshi va’z qilganligi uchun olimlar va fozillar o‘zlarining xos majlislarida uni taklif qilishi.