OʻZBEKISTONNING YEVROPADA MAMLAKATLARI BILAN HAMKORLIGI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur ishda Oʻzbekiston Respublikasini Yevropa mamlakatlari bilan olib borayotgan tashqi siyosati va hamkorlik munosabatlari, davlatlar oʻrtasida aloqalar terisidagi maʼlumot berib oʻtiladi.