TABIIY RESURSLARDAN SAMARALI FOYDALANISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada tabiiy boyliklardan samarali foydalanish bo’yicha ko’riladigan chora tadbirlar tavsif qilingan