NEFT MAHSULOTINING FOYDALANILISHI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlar o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada neft va gazning kimyoviy tarkibi, ularning o’zaro farqi, kimyoviy tuzilishi va xossasi, yo‘ldosh gazlar haqida ma’lumotlar keltirilgan. Neftni haydash, kreking va yonuvchi tabiiy gazlar haqida haqida fikr yuritilgan.