ORCID: 0009-0002-8931-1341 TASAVVUF TA’LIMOTI XUSUSIDA: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlar o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada, Markaziy Osiyoda tasavvuf ta’limotining shakllanishi, mutasavvuf allomalarning asarlari xususida, tasavvuf ta’limotining o‘ziga xos ma’no-mazmuni, tarixiy ahamiyati haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.