GIPOTERIOZ BILAN KASALLANGAN ONADA YO‘LDOSH TO‘QIMASINING PATOMORFOLOGIK VA MORFOMETRIK O‘ZGARISHLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlar o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada gipoterozning kelib chiqishi, uning salbiy oqibatlari va jiddiy asoratlari, bugungi kunda kasallikning tarqalishi, gipoteriozda ayollarda anatomik va gistologik o'zgarishlari.