BRAZILIYA TARIXI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Braziliya tarxiy manbalar asosida batafsil yoritib berilgan. Ayniqsa, Braziliya ikkinchi jahon urushi davridagi voqelar, harbiy diktaturaning o’rnatilishi, ijtimoiy-iqtisodiy holati, siyosati haqida qiziqarli ma’lumotlar adabiyotlar tahlili orqali berilgan.