MUSTAQILLIK YILLARIDA BUXORO VILOYATIDAGI O’ZGARISHLAR: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Buxoro viloyatida mustyaqillik yillarida olib borilgan o’zgarishlar, demografik vaziyat ,infaratuzilmalar,turizimi manbalar asosida tahlil qilingan.