UCHINCHI RENESSANS POYDEVORI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur ishda mustaqillik sabab taʼlim sohasida oʻzgarishlar,"Yangi Oʻzbekiston maktab ostonasidan boshlanadi",Tibbiyot tizimida rivojlanish,Chet elda oʻqish uchun ochilgan eshiklar,maʼnaviy-marifiy ishlar tizimini tubdan yaxshilash haqida qisqacha maʼlumot berib oʻtiladi.