TADBIRKORLIK FAOLIYATIGA OID QONUN NORMALARINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqola tadbirkorlik faoliyatiga to‘sqinlik qilish va qonunga xilof ravishda aralashish bilan bog‘liq jinoyatlar rivojlanish tarixi, javobgarlik tushunchasi, tadbirkorlik faoliyatiga to‘sqinlik qilish va qonunga xilof ravishda aralashish bilan bog‘liq jinоyatlar uchun rivоjlangan xоrijiy mamlakatlarda javоbgarlikka tortish masalalari, shuningdek, tadbirkorlik faoliyatiga to‘sqinlik qilish va qonunga xilof ravishda aralashishga oid jinоyatlarni kvalifikatsiya qilishdagi muammоlar.