ALLOMA IBN OBIDINNING ILMIY MEROSI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Bu maqolada hanafiy mazhabining yetuk allomalaridan biri bo‘lmish Ibn Obidinning bizlargacha yetib kelgan ilmiy merosi va yozgan asarlari haqida ma’lumot keltirilgan. Shuningdek, allomaning fiqh ilmiga qo‘shgan hissasi haqida ham qisqacha ma’lumotlar keltiriladi. Bundan tashqari alloma yozgan asarlarni bir nechtasi nomlari zikr qilingan.