SHUKUR XOLMIRZAYEV HIKOYALARIDA TABIAT TASVIRINING YARATILISHI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Shukur Xolmirzayev hikoyalaridagi tabiat tasviri, tasvirlash uslublari va yo’nalishlari hamda tasvirlashda foydalaniladigan asosiy detallar haqida so’z boradi.