SONET JANRI INGLIZ SHOIRLARI IJODIDA: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada ingliz sonetchiligining paydo bo’lishi, uning rivojlanish tarixi, mashhur ingliz sonetnavislari va ularning ingliz she’riyatiga qo’shgan hissasi haqida so’z yuritilgan.