TILSHUNOSLIKDA MATN TUSHUNCHASI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada badiiy asar tili nihoyatda murakkab va o’ziga xos hodisa ekanligi, tilshunoslik tarixida uni o'rganishga bo’lgan turlicha yondashuvlar haqida so’z boradi.