MUSTAQILLIK DAVRI ADABIYOTI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada, mustaqillik davri adabiyoti va ijodkor shoir, yozuvchilarning hozirgi davri adabiyotiga qo’shayotgan hissalari haqida ma’lumot berilgan.