“MOLXONA’’ASARINING FALSAFIY AHAMIYATI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada, Jorj Oruel qalamiga mansub bo’lgan “Molxona” asarining falsafiy ahamiyati va roman syujeti haqida ma’lumot berilgan.