TO‘NG‘IZLAR OILASI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada to‘ng‘izlar oilasiga mansub to‘ng‘iz turlari, to‘ng‘izlar oilasi umumiy xarakteristikasi, yashash tarzi hamda O‘zbekiston davlat tabiat muzeyi ko‘rgazma zallaridan joy olgan to‘ng‘izlar oilasiga kiruvchi O‘rta Osiyo to‘ng‘izi tulumlari haqida ma’lumotlar berilgan.