MUSHUKSIMONLAR OILASI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mushuksimonlar oilasiga kiruvchi turlar ham noyob ham tabiat ekotizimining ajralmas qismidir. Ushbu maqolada tabiatning rango-rangligini boyituvchi hayvonlar – mushuksimonlar oilasi vakillari haqida keng yoritilgan. Shu bilan birga, O‘zbekiston tabiat muzeyi ekspozitsiyalaridan joy olgan ayrim mushuksimonlar oilasi vakillariga alohida to‘xtalib o‘tilgan.