LOYXO‘RAKLAR OILASI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada loyxo‘raklar oilasi va bu oilaga kiruvchi turlari haqida bayon etilgan. Loyxo‘raklar oilasiga mansub O‘zbekiston Respublikasi Qizil Kitobiga kiritilgan turlari haqida ma’lumot berilgan.