MАKTАBLARDА RАQАMLI TА’LIM RЕSURSLАRI VА TА’LIMNING TЕХNIK VОSITАLАRI BILАN BОG‘LIQLIGI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada О‘quvсhilаrdа “Infоrmаtikа vа ахbоrоt tехnоlоgiyаlаri” fаnigа оid kоmреtеnsiyаlаrini shаklаntirish jаrаyоnlаri atroflicha yoritib berilgan.В данной статье подробно описан процесс формирования знаний студентов по предмету «Информатика и информационные технологии».