СОЯ ҲОСИЛИГА ДЕФОЛЯЦИЯ АГРОТАДБИРИНИНГ ТАЪСИРИ: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада кузги буғдойдан кейин такрорий экин сифатида экилган соя навлари хосилдорлигига дефоляция қилиш меъёрлари ва муддатлариванинг таъсирини ўрганиш юзасидан олиб борилган тадқиқот натижалари ёритилган.