YOSHLAR-O’Z JONIGA QASD. QASD QILISHNING OLDINI OLISH BO’YICHA CHORA TADBIRLAR (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada o’z joniga qasd qilish, uning asosiy sabablari, ruhiy zo’riqishlar, buning kelib chiqishi kabi savollarga javob olamiz.