KELAJAK TEXNOLOGIYALARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Bugungi kunda yangi texnologiyalar yaratilmoqda. Butun dunyo tadqiqotchilari, ishlab chiqaruvchilari va dizaynerlari hayotimizni yengillashtirishga hamda qiziqarli qilish maqsadida turli xil kashfiyotlar yaratishmoqda. Kelajakda keng ommalashishi kutilyotgan ayrim texnologiyalari -“kelajak texnologiyalari” hisoblanadi.