YOSH FUTBOLCHILARNING MAXSUS CHAQQONLIGINI RIVOJLANTIRISH UCHUN ASOSIY TAJRIBADA QO‘LLANILGAN “A” GURUHIDAGI ODDIY KOORDINATSION MURAKKAB MASHQLAR MAJMUASI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
A complex of simple coordination complex exercises of Group” A", which were used in the main experiment to develop special agility of young players.