KEYS STADI METODINING AUDITORIYA VA AUDITORIYADAN TASHQARI MASHG`ULOTLARDA QO`LLANILISHI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Keys stadi usuli afzalliklari, jamoada ishlash, tahlil qilish, taxminlar va xulosalar bilan ishlash, taqdimot ko`nikmalarini rivojlantirish, muammoning eng samarali yechimini topish qobiliyati, real ijtimoiy, iqtisodiy va biznes vaziyatlardan foydalanadigan interfaol o'qitish usulidir.