МАМЛАКАТИМИЗДА РАҚАМЛИ АКТИВЛАРНИ БОШҚАРИШНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ВА УНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ИСТИҚБОЛЛАРИ: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Иқтисодиётнинг рақамли секторини ривожлантириш борасида давлат томонидан кенг кўламли чора-тадбирлар кўрилмоқда, электрон ҳужжат айланиши тизимлари жорий этилмоқда, электрон тўловлар ривожлантирилмоқда ва электрон тижорат соҳасидаги норматив-ҳуқуқий база такомиллаштирилмоқда.