ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ТИЖОРАТ БАНКЛАРИ ТОМОНИДАН АҲОЛИ БАНДЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШ УЧУН АЖРАТИЛГАН КРЕДИТЛАР ТАҲЛИЛИ: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ўзбекистон Республикасида аҳолининг турмуш фаровонлигини ва даромадларини ошириш, уларнинг бандлигини таъминлаш борасида қатор ислоҳотлар амалга оширилмоқда. Тижорат банклари томонидан аҳолининг турли қатламларига тижорат ва имтиёзли шартлар асосида кредитлар таклиф этилмоқда.