ТИЖОРАТ БАНКЛАРИНИНГ ЧАКАНА БАНК ХИЗМАТЛАРИ БЎЙИЧА ФРАНЦИЯ БАНКЛАРИ ТАЖРИБАСИ: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Умуман олганда, Франция банклари мамлакат иқтисодиётининг ажралмас қисми бўлиб, бизнес ва жисмоний шахсларга молиявий хизматлар кўрсатади. Турли хил банк муассасаларига эга бўлган Франция банк тизими иқтисодий тебранишларга бардош бера олади ва иқтисодий ўсиш ва ривожланишни қўллаб-қувватлашда давом этади.