TOPONIMIKA FANINING MAQSADI VAZIFASI VA BOSHQA FANLAR BILAN ALOQASI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Toponimika tushunchasi maqsadi vazifasi va uning ahamiyat bundan tashqari boshqa fanlar bilan oʻzaro aloqalar haqida soʻz ketadi.