FARG’ONA VODIYSI TOPONOMIYASI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu tezisda , Farg`ona vodiysini ya`ni Farg`ona, Namangan, Andijon viloyatlarini toponimikasi, joy nomlari, toponimlarni tuzilishi, tarkibi, o`ziga xos xususiyatlari haqida fikr va mulohazalar yuritilgan