"TOPONIMIKA FANINING MAQSAD VA VAZIFALARI, FANLAR TIZIMIDAGI O'RNI”: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada toponimika fani, bu fanning maqsadi, vazifalari va boshqa fanlar tizimidagi o'rni va ahamiyati haqida ma'lumot berilgan