TOPONIMIKANING ASOSIY RIVOJLANISH BOSQICHLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada toponimika va uning asosiy rivojlanish bosqichlari haqida qisqacha ma’lumot keltirilgan.