TOPONIMIKA FANINING ASOSIY RIVOJLANISH BOSQICHLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada toponimik ma'lumotlarning shakllanishi, fanning rivojlanish bosqichlari,ilmiy toponimikaning paydo bo'lishi va hozirgi zamon toponimika fani haqida ma'lumot berilgan.