O’ZBEKISTON OLIMLARINING TOPONIMIKA FANIGA QO’SHGAN HISSASI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada toponimika fani, rivojlanish bosqichlari, O’zbekiston olimlari toponimika faniga qo’shgan hissasi , qilgan ishlari va ularning asarlari haqida ma’lumot berilgan.