BUXORO VILOYATI TOPONIMIYASI VA UNING HUSUSIYATLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Buxoro viloyati toponimlarini geografik nomlarni o’rganish chog`ida albatta o’zbek va tojik tilini bilish alohida ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqolada Buxora viloyatining toponimik joy nomlari hamda shaharlari va tumanlari haqida so’z ketadi.