ZAMONAVIY RUS ADABIYOTIDA AVTOBIOGRAFIYA YOZISH METODLARI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy rus adabiyotida avtobiografiya yozish metodlari ma'lumot berilgan.