ROMANTIZM DAVRIDAGI ODE VA MADHIYA JANRLARINING O'ZIGA XOSLIGI (F.XOLDERLIN VA P.B.SHELLI ASARLARI BOʻYICHA): Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Romantizm davridagi Ode va Madhiya janrlarining o'ziga xosligi (F. Xolderlin va P. B. Shelli asarlari boʻyicha) ma'lumot berilgan.