ДАВЛАТ ТИББИЁТ ТАШКИЛОТЛАРИДА ХАРАЖАТЛАР СМЕТАСИНИНГ ИЖРОСИНИ ТАҲЛИЛ ҚИЛИШ: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу илмий тадқиқот ишида давлат тиббиёт ташкилотларида харажатлар сметасининг ижроси ҳақидаги ҳисоботни таҳлил қилиш тартиби баён қилинган. Харажатлар сметаси ижроси ҳақида ҳисоботни харажат гуруҳларининг харажат моддалари бўйича таҳлил қилиш кўрсатилган.